Röd pestofylld kycklingfilé
0 Kommentarer
Cornelia fortsätter att krångla och är inte riktigt som hon brukar. Inga tänder än heller så vet inte vad som händer. Hoppas det går över snart bara :)
Tänkte lägga upp ett lite festligare recept, som vi ofta brukar äta på helgen. Kyckling fylld med röd pesto, och ugnsbakade rotfrukter. Det är sååå sjukt gott och vi brukar ha rödvinssås och vitlökssås till :) Väldigt enkelt att göra också.
För 2 personer
2 kycklingfiléer
Röd pesto (funkar såklart lika bra med vanlig om man föredrar det)
Salt och peppar
Tandpetare
Börja med att skära kycklingen, från sidan så att man kan "vika" ut den om man säger. Bred ut peston på ena sidan på kycklingen, vik sedan över den andra sidan. Fäst ihop med tandpetare.
Bryn filéerna så de får fin färg. Sätt sedan in dem i ugnen så att de blir genomstekta.
Vi brukar göra så att vi lägger kycklingen ovanpå potatisen i ugnen de sista 10 minutrarna.